bulvių blynai

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Cukinijos - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Bulvės - 6 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Salierai (stiebas) - 0.5 vieneto, Petražolės - 0.5 saujelės, Krapai - 0.5 saujelės, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Bulvės - 6 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės, didelės - 4 vienetai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Bulvės - 10 vienetų, Kiaušinis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Augalinis aliejus - 20 gramų, Sviestas - 50 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Bulvės, išvirtos - 0.5 kilogramo, Cukinija - 250 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnų laiškai - 3 vienetai, Krapai, smulkinti - 1 arbatinis šaukštelis, Petražolės, smulkintos - 1 arbatinis šaukštelis, Česnakai - 2 skiltelės, Fermentinis s

Ingredientai: Svogūnai - 1 galva, Bulvės - 800 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Aliejus - 20 mililitrų

Ingredientai: Bulvės - 0.5 kilogramo, Cukinija - 250 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnų laiškai - 1 saujelė, Česnakai - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Feta sūris - 100 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 50 gramų

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 galva, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai, kvietiniai - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 8 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Grietinėlė - 200 mililitrų, Ikrai - 200 gramų, Kiaušiniai
Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimą