gaivios salotos

Ingredientai: Virtos, lukštentos krevetės - 150 gramų, Iceberg salotos - 0.25 galvos, Agurkai - 0.5 vieneto, Grietinė - 1 arbatinis šaukštelis, Garstyčios - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Morkos - 1 vienetas, Apelisinas - 1 vienetas, Citrinos - 1 vienetas, Vanilinė pudra - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Salierų šaknys - 3 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Citrinų sultys - 1 valgomasis šaukštas, Obuoliai, raudoni - 1 vienetas, Petražolės, kapotos - 1 valgomasis šaukštas, Pelerūnas, kapotas - 1 arbatinis šaukštelis, Česnakai, trintas - 2 skiltel

Ingredientai: Salotos - 300 gramų, Braškės - 250 gramų, Aguonos - 1 valgomasis šaukštas, Migdolai, riekutės - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogių aliejus - 20 gramų, Medus - 25 gramai, Garstyčios - 25 gramai, Baltojo vyno actas - 45 mililitrai

Ingredientai: Kopūstas (violetinis) - 100 gramų, Apelsinų sultys - 1 vienetas, Apelsinai - 2 vienetai, Citrinų sultys - 1 vienetas, Graikiniai riešutai - 4 vienetai

Ingredientai: Trešnės - 25 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės, Burokėliai, (virtas, kumščio dydžio) - 1 vienetas, Apelsinas, (sultys) - 1 vienetas

Ingredientai: Agurkas, (nedidelis, trumpavaisis) - 1 vienetas, Trešnės - 1 sauja, Apelsinas, (sultys) - 1 vienetas, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Avokadai - 1 vienetas, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai, mėlynas - 0.5 vieneto, Agurkai - 1 vienetas, Petražolės (ar kitokie žalumynai) - 1 pundelis, Citrina (sultys) - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbati

Ingredientai: Kopūstai, šviežias - 1 vienetas, Krapai - 1 pundelis, Ridikėliai - 1 pundelis, Grietinė (riebi) - 3 valgomieji šaukštai, Kefyras - 2 valgomieji šaukštai
Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.
Rodyti kitą patarimą