Graikijos virtuvė

Ingredientai: Vištienos kumpis - 400 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais - 25 gramai, Vyšniniai pomidorai - 150 gramų, Raudonieji svogūnai - 40 gramų, Artišokai, marinuoti - 80 gramų, Alyvuogių aliejus - 40

Ingredientai: Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais - 1 valgomasis šaukštas, Ėrienos kumpis - 800 gramų, Ropės - 200 gramų, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 50 gramų, Česnakai - 2 skiltelės
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą