gražūs užkandžiai

Ingredientai: Feta sūris - 100 gramų, Paprika, raudona, nedidelė - 0 vienetų, Paprika, geltona, nedidelė - 0 vienetų, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Mėtos, papuošimui - 4 vienetai, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Iškepkite lietinius. Ataušusius aptepkite iš vienos pusės varškės užtepėle, gražiai išdėliokite sūdytos ar rūkytos lašišos griežinukus, susukite, o tada supjaustykite griežinukais. Skanaus.

Ingredientai: Avokadas - 1 vienetas, Paprika, geltona - 3 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Sūris (mocarela ar fermentinis) - 50 gramų, Česnakai, susmulkintas - 1 skiltelė, Lavašas - 1 vienetas

Ingredientai: Duona, balta (riekelės) - 10 vienetų, Svogūnas, mėlynas - 1 valgomasis šaukštas, Paprika, raudona - 50 gramų, Dešra (daktariška) - 200 gramų, Kiaušiniai (virti) - 2 vienetai

Ingredientai: Vyšniniai pomidorai - 0.5 kilogramo, Fetos sūris - 170 gramų, Rūkytas kalmaras - 1 vienetas, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Balta duona - 2 vienetai, Raudonieji ikrai - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogės - 1 valgomasis šaukštas, Feta sūris - 20 gramų, Majonezas - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai, baltymai, virti - 0.5 vieneto
Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimą