kalakutiena

Ingredientai: Sluoksniuota bemielė tešla - 3 lapai, Kalakutienos filė - 300 gramų, Pievagrybiai - 150 gramų, Paprika - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kalakuto krūtinėlės - 700 gramų, Medus - 300 gramų, Balto vyno - 1 stiklinė, Lazdynų riešutų - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Abrikosai - 100 gramų, Midolai - 30 gramų, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Gvazdikėliai - 5 vienetai, Druska -

Ingredientai: Kalakutienos filė - 1 kilogramas, Svogūnas - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Cukinija - 200 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Majinezas - 100 gramų
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.
Rodyti kitą patarimą