kepenėlių receptas

Ingredientai: Vištų kepenėlės - 500 gramų, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Sviestas - 125 gramai, Sūris (lydytas) - 100 gramų

Ingredientai: Kepenėlės - 1 kilogramas, Svogūnas - 1 vienetas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Paukštienos kepenėlės - 1 kilogramas, Abrikosai džiovinti - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Žalumynai - 1 saujelė, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Bulvės - 10 vienetų, Alyvuogių aliejus - 0.5 stiklinės, Pip

Ingredientai: Kepenėlės - 500 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 3 skiltelės, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kepenėlės, paukštienos - 500 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Konservuoti ananasai - 425 gramai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Makaronai - 200 gramų

Ingredientai: Veršienos kepenėlės - 800 gramų, Kvietiniai miltai - 1.5 valgomojo šaukšto, Grietinė - 0.5 stiklinės, Taukai arba aliejus - 0.5 stiklinės, Svogūnai - 4 vienetai, Pienas - 1.5 stiklinės
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą