kepta žuvis

Ingredientai: Ešeriukai, švieži - 2 kilogramai, Citrinos - 1 vienetas, Aliejus - 70 gramų, Žuvies prieskoniai - 1 pakelis

Ingredientai: Tilapijų filė - 500 gramų, Aliejus - 80 gramų, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai (petražolės, krapai, rozmarinai) - 1 saujelė, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Plekšnių filė - 8 vienetai, Vynuogės, žalios - 300 gramų, Citrina, sultys - 2 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai, tryniai - 3 vienetai, Baltas sausas vynas - 200 mililitrų, Apelsinų likeris - 3 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 arbatin

Ingredientai: Jūros lydeka - 800 gramų, Svogūnai - 4 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Pomidorai - 7 vienetai, Pomidorų pasta - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Citrina - 0.5 vieneto, Česnakai - 3 skiltelės, Žuvis - 1 vienetas, Svogūnai, šalotiniai - 100 gramų, Konjakas - 50 mililitrų, Sviestas - 30 gramų, Grietinėlė - 100 mililitrų, Ciberžol

Ingredientai: Žuvie filė - 1 kilogramas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 80 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 40 gramų, Džiūvėsėliai - 40 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Pievagrybiai - 300 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 1 saujelė, Svogūnai - 150 gramų

Ingredientai: Jūros ešerys, filė - 1.5 kilogramo, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Kiaušiniai, virti - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 200 gramų, Majonezas - 200 gramų

Ingredientai: Žuvie filė - 400 gramų, Fermentinis sūris - 60 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Batonas - 2 vienetai, Pienas - 1 stiklinė, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Krapai, smulkinti - 1 valgomasis šaukštas
Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.
Rodyti kitą patarimą