Greita paieška
Receptai
Draugai

kopūstų salotos

Kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Kopūstų - porų salotos

Ingredientai: Kopūstai, švieži - 300 gramų, Porai - 0.5 vieneto, Krapai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Kopūstų - morkų salotos

Ingredientai: Kopūstai, švieži - 300 gramų, Morkos - 1 vienetas, Porai - 1 gabalas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Margos kopūstų salotos

Ingredientai: Raudonieji kopūstai - 300 gramų, Baltagūžiai kopūstai - 300 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Porai - 0.5 vieneto, Majonezas arba grietinė - 80 gramų, Druska - 2 žiupsneliai

Violetinės salotos

Ingredientai: Raudonieji kopūstai - 300 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 valgomasis šaukštas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Aisbergo salotos

Ingredientai: Salotos, iceberg - 1 vienetas

Marinuotos kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 2 kilogramai, Morkos - 4 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Vanduo - 1 litras, Cukrus - 160 gramų, Augalinis aliejus - 200 gramų, Pipirų - 0.5 arbatinio šaukštelio, Lauro lapai - 3 vienetai, Actas, 9 % - 0.25 stiklinės, Druska - 60

Marinuoti kopūstai

Ingredientai: Druska - 1 sauja, Vanduo, virintas, šaltas - 1 stiklinė, Kmynai - 1 sauja

Briuselio kopūstų mišrainė

Ingredientai: Briuselio kopūstai - 300 gramų, Svogūnai - 100 gramų, Džiovintos slyvos - 6 vienetai, Obuolys - 1 vienetas, Grietinės - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Prašmatnios kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstas baltas - 500 gramų, Kopūstas raudonas - 250 gramų, Razinos - 50 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 200 gramų, Petražolės - 2 žiupsneliai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Gardi kopūstų mišrainė

Ingredientai: Kopūstai - 3 kilogramai, Cukrus - 1 stiklinė, Actas - 1 stiklinė, Aliejus - 1 stiklinė, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 1 litras, Morkos - 500 gramų

Salotos "žalieji vitaminai"

Ingredientai: Salotos - 1 gūželė, Pekino kopūstas - 1 gūželė, Agurkai - 200 gramų, Krapai - 1 pundelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnų laiškai - 1 pundelis

Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Kukurūzai su medumi Mėsos troškinys su daržovėmis Virtos “gėlytės” Morkų ir porų mišrainė Vermutas su toniku
Reklama
Prisijunk prie mūsų!