kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kopūstai, švieži - 300 gramų, Porai - 0.5 vieneto, Krapai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kopūstai, švieži - 300 gramų, Morkos - 1 vienetas, Porai - 1 gabalas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Raudonieji kopūstai - 300 gramų, Baltagūžiai kopūstai - 300 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Porai - 0.5 vieneto, Majonezas arba grietinė - 80 gramų, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Raudonieji kopūstai - 300 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 valgomasis šaukštas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kopūstai - 2 kilogramai, Morkos - 4 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Vanduo - 1 litras, Cukrus - 160 gramų, Augalinis aliejus - 200 gramų, Pipirų - 0.5 arbatinio šaukštelio, Lauro lapai - 3 vienetai, Actas, 9 % - 0.25 stiklinės, Druska - 60

Ingredientai: Briuselio kopūstai - 300 gramų, Svogūnai - 100 gramų, Džiovintos slyvos - 6 vienetai, Obuolys - 1 vienetas, Grietinės - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kopūstas baltas - 500 gramų, Kopūstas raudonas - 250 gramų, Razinos - 50 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 200 gramų, Petražolės - 2 žiupsneliai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kopūstai - 3 kilogramai, Cukrus - 1 stiklinė, Actas - 1 stiklinė, Aliejus - 1 stiklinė, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 1 litras, Morkos - 500 gramų
Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.
Rodyti kitą patarimą