kopūstų salotų receptas

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kopūstas baltas - 500 gramų, Kopūstas raudonas - 250 gramų, Razinos - 50 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 200 gramų, Petražolės - 2 žiupsneliai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kopūstai - 3 kilogramai, Cukrus - 1 stiklinė, Actas - 1 stiklinė, Aliejus - 1 stiklinė, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 1 litras, Morkos - 500 gramų

Ingredientai: Kopūstas - 1 vienetas, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Citrinos - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 saujelė

Ingredientai: Rauginti kopūstai - 0.5 litro, Agurkai rauginti - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Lazdyno riešutai - 1 sauja, Krapai - 1 žiupsnelis, Krienai - 1 valgomasis šaukštas, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis
Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.
Rodyti kitą patarimą