Greita paieška
Receptai
Draugai

košė

Karamelinė košė

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Avižiniai dribsniai - 100 gramų, Karamelizuotas kondensuotas pienas - 4 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 1 vienetas, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Netradicinė košė

Ingredientai: Vanduo - 700 mililitrų, Bulguras - 400 gramų, Svogūnai - 4 vienetai, Konservuoti pievagrybiai - 320 gramų, Svogūnų laiškai - 5 vienetai, Druska - 4 arbatiniai šaukšteliai, Aliejus - 3 arbatiniai šaukšteliai

Manų košė su keptais obuoliais

Ingredientai: Pienas - 500 mililitrų, Obuoliai, kepti - 2 vienetai, Manų kruopos - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Cinamonas - 2 žiupsneliai, Druska - 1 žiupsnelis

Manų košė su obuoliais

Ingredientai: Vanduo - 500 mililitrų, Obuoliai - 2 vienetai, Citrinos - 1 vienetas, Manų kruopos - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 10 gramų, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Ciberžolė - 2 žiupsneliai

Ryžių košė

Ingredientai: Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Ryžiai - 400 gramų, Razinos - 100 gramų, Pienas - 600 mililitrų, Sviestas - 30 gramų

Grikių košė

Ingredientai: Grikiai - 1.5 stiklinės, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Pievagrybiai - 700 gramų, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Moliūgų košė

Ingredientai: Moliūgas - 300 gramų, Cukrus - 1.5 valgomojo šaukšto, Ryžiai - 50 gramų, Sviestas - 20 gramų, Pienas - 300 mililitrų

Pieniška sorų košė

Ingredientai: Sorų kruopos - 100 gramų, Pienas - 500 mililitrų

Dubenėliuose troškinta košė

Ingredientai: Sorų kruopos - 200 gramų, Vanduo - 1 lapas, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 100 mililitrų

Košė su bulvėmis ir svogūnais

Ingredientai: Sorų kruopos - 100 gramų, Vanduo - 600 mililitrų, Bulvė - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Sviestas - 1 arbatinis šaukštelis

Kukurūzų košė

Ingredientai: Kukurūzai - 400 gramų, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 200 mililitrų

Sveikuolių košė

Ingredientai: Sultinys - 1 gabalas, Kruopos - 1 stiklinė, Vanduo - 2 stiklinės, Sviestas - 4 riekės, Svogūnas - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Mėsos troškinys su daržovėmis Bulvės su grybais kaimiškai Kukurūzai su medumi Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!