krevečių receptas

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Ingredientai: Miltai - 1 stiklinė, Majonezas - 6 arbatiniai šaukšteliai, Tarkuotas kietasis sūris - 1 sauja, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Krevetės - 150 gramų, Obuolys - 1 vienetas, Bananas - 1 vienetas, Persikas - 1 vienetas, Greipfurtas - 1 vienetas, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Krevetės - 1 kilogramas, Baltos pupelės - 200 gramų, Porai - 3 vienetai, Konservuoti ananasai - 200 gramų, Majonezas - 200 gramų

Ingredientai: Varškė - 300 gramų, Natūralus jogurtas - 3 valgomieji šaukštai, Krvetės - 120 gramų, Kiušiniai - 2 vienetai, Bandelė - 1 vienetas, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Petražolės - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis,
Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą