krevetės

Ingredientai: Pomidorai - 6 vienetai, Marinuotos krevetės - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris Mozarella - 150 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Salotos - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 500 gramų, Salotos - 1 gūželė, Raudonieji pipirai - 2 vienetai, Baltas vynas - 50 mililitrų, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsn

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 300 gramų, Makaronai - 250 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Sviestas - 80 gramų, Brendis - 100 mililitrų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 200 mililitrų, Petražolės - 1 sauja, Druska - 3 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsne
Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimą