krevetės su padažu

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Virtos krevetės - 300 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Pomidorai - 2 vienetai, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 300 gramų, Makaronai - 250 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Sviestas - 80 gramų, Brendis - 100 mililitrų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 200 mililitrų, Petražolės - 1 sauja, Druska - 3 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsne

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 6 vienetai, Džiūvėsėliai - 4 valgomieji šaukštai, Kumpis rūkytas - 3 valgomieji šaukštai, Česnakai - 1 skiltelė, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas, nesūdytas - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė, 35 % riebumo
Verdami makaronai nesulips, jei į vandenį įdėsite truputį sviesto arba margarino.
Rodyti kitą patarimą