lauko kepiniai

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Svogūnai - 3 galvos, Mineralinis vanduo, gazuotas - 700 mililitrų

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1 kilogramas, Arbata, juoda - 400 mililitrų, Lauro lapai - 3 vienetai, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištienos filė - 1 kilogramas, Majonezas - 150 gramų, Grietinėlė, 10% riebumo - 100 gramų, Česnakai - 4 skiltelės, Kalendra - 1 saujelė, Citrinos sultys - 1 vienetas, Baltieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Paprika, malta - 0.5 arbatini

Ingredientai: Vištienos filė - 800 gramų, Jogurtas, natūralus - 300 mililitrų, Česnakai - 3 skiltelės, Citrina - 0.5 vieneto

Ingredientai: Kiaulienos išpjova - 1 kilogramas, Citrina - 1 vienetas, Paprika - 3 arbatiniai šaukšteliai, Kalendra - 4 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 valgomojo šaukšto, Muskatas - 2 žiupsneliai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių

Ingredientai: Kiaulės šonkauliai - 1 kilogramas, Sojos padažas - 5 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Kečupas - 200 gramų

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 2 kilogramai, Svogūnai - 4 galvos, Česnakai - 5 skiltelės, Aliejus - 100 mililitrų

Ingredientai: Vištienos filė - 400 gramų, Baklažanai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 2 skiltelės, Pomidorai - 4 vienetai, Krapai - 1 pundelis, Jogurtas, natūralus - 200 gramų, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1 kilogramas, Citrinos sultys - 50 mililitrų, Aliejus - 50 mililitrų, Česnakai - 2 skiltelės, Kmynai - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Pomidorai - 100 gramų, Svogūnai - 100 gramų, Bazilikas - 10 gramų, Citrinos sultys - 50 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaulės šonkauliai - 1 kilogramas, Alyvuogių aliejus - 100 mililitrų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 3 skiltelės, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai
Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimą