Greita paieška
Receptai
Draugai

lengvas užkandis

Įdarytos slyvos

Ingredientai: Džiovintos slyvos - 500 gramų, Graikiniai riešutai - 200 gramų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Kumis - 100 gramų, Fermentinis sūris - 200 gramų

Avokado salotos

Ingredientai: Avokada - 1 vienetas, Pomidoras - 1 vienetas, Greipfrutai - 1 vienetas, Česnakas - 1 skiltelė, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Sezamas, sėklos - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Cikorijos salotos

Ingredientai: Cikorijos - 200 gramų, Obuolys - 1 vienetas, Džiovintos slyvos - 6 vienetai, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 50 gramų

Miltinės ausytės

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Vanduo - 400 mililitrų, Kiaušiniai - 1 vienetas

Įdarytos krabų lazdelės

Ingredientai: Krabų lazdelės - 200 gramų, Virti kiaušinių tryniai - 2 vienetai, Konservuotų menkių kepenėlių - 200 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Graikiniai riešutai - 10 vienetų

Lengvai paruošiami sumuštinukai

Ingredientai: Batonas - 4 riekės, Lašiša filė - 100 gramų, Sviestas - 20 gramų, Citrina - 2 skiltelės

Užkandis

Ingredientai: Krepšelių - 10 vienetų, Kiaušinis - 1 vienetas, Sūris - 50 gramų, Krevetės - 10 vienetų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Lavašas

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Rūkytas kumpis - 100 gramų, Tepamas varškės sūrelis - 50 gramų, Pekino kopūstas - 100 gramų

Gardieji skrebučiai

Ingredientai: Balta duona - 5 riekės, Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnas - 2 vienetai, Aliejus - 10 mililitrų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Pamidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Skrebučiai su sūriu

Ingredientai: Batonas - 6 riekės, Fermentinis sūris - 200 gramų, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Alus - 125 gramai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinių tryniai - 2 vienetai

Pomidorų ir mocarela sūrio salotos

Ingredientai: Pomidorai - 4 vienetai, Mocarela sūris - 200 gramų, Alyvuogių aiejus - 1 žiupsnelis, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis, Bazilikų lapai - 1 saujelė

Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Zrazai su trimis įdarais Mieliniai čeburėkai Keptos vištų blauzdelės Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!