marinatas paukštienai

Ingredientai: Vištų blauzdelės - 600 gramų, Česnakai - 3 skiltelės, Kečupas - 2 valgomieji šaukštai, Garstyčių padažas - 1 valgomasis šaukštas, Paprika, malta - 1 arbatinis šaukštelis, Čili - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Vištų blauzdelės - 1 kilogramas, Imbieras, gabalėliai - 1 vienetas, Medus - 3 valgomieji šaukštai, Česnakai - 3 skiltelės

Ingredientai: Vištiena - 8 vienetai, Česnakai - 1 skiltelė, Vanduo - 5 valgomieji šaukštai, Balzamiko actas - 5 valgomieji šaukštai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištų sparneliai - 8 vienetai, Sojos padažas - 1 stiklinė, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Čili milteliai - 1 saujelė

Ingredientai: Vištų šlaunelės - 1 kilogramas, Pievagrybiai - 150 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Svogūnai - 1 galva, Grietinėlė, 20% riebumo - 400 gramų

Ingredientai: Vištų sparneliai - 1 kilogramas, Obuoliai - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Paprika - 0.5 vieneto, Krapai, smulkinti - 2 valgomieji šaukštai, Česnakai - 2 skiltelės

Ingredientai: Vištų blauzdelės - 1.5 kilogramo, Česnakai - 6 skiltelės, Prieskoniai, vištienai - 25 gramai, Aitrūs prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejus - 50 mililitrų, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištų blauzdelės - 1 kilogramas, Grietinėlė, 15% riebumo - 500 gramų, Krapai - 1 sauja, Petražolės - 1.5 arbatinio šaukštelio, Bazilikai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Čili - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Sezamų aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 3 skiltelės, Imbieras - 0.5 arbatinio šaukštelio, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Paprika, saldžioji - 0.5 arbat

Ingredientai: Vištienos blauzdelės - 1 kilogramas, Krapai - 1 pundelis, Grietinėlė, 20 % riebumo - 500 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Bazilikai - 1 pundelis, Čili pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 2 žiupsneliai
Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.
Rodyti kitą patarimą