mišrainė

Ingredientai: Makaronai - 100 gramų, Alyvuogės - 8 vienetai, Sūris - 50 gramų, Pomidorai - 0.5 vieneto, Svogūnai - 0.5 vieneto, Raudonėliai (Oreganas) - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės, virtos - 5 vienetai, Kiaušiniai, virti - 2 vienetai, Marinuoti agurkai - 2 vienetai, Morkos, virtos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Juodieji pipirai - 1 vienetas, Majonezas su krapais - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsnel

Ingredientai: Kopūstai, švieži - 300 gramų, Morkos - 1 vienetas, Porai - 1 gabalas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės su lupena, virtos - 5 vienetai, Kiaušinai, virti, kapoti - 2 vienetai, Rauginti agurkai - 1 vienetas, Šprotai - 1 skardinė, Majonezas su krapais - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Virti burokėliai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 1 žiupsnelis, Spanguolės, džiovintos ar žalios - 1 saujelė, Svogūnai - 1 vienetas

Ingredientai: Vištiena, kepta - 200 gramų, Pievagrybiai, marinuoti - 150 gramų, Paprika - 1 gabalas, Poras, (Stiebas) - 1 gabalas, Žirneliai, konservuoti - 100 gramų, Kukurūzai, konservuoti - 100 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai, juodi, mal

Ingredientai: Burokėliai, virti - 250 gramų, Sūris, mocarela - 100 gramų, Citrina nedidelė - 0.5 vieneto, Salotos (Iceberg) - 0.5 gūželės, Svogūnai, rausvieji - 0.5 galvos, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 valgo

Ingredientai: Ryžiai - 100 gramų, Agurkai - 2 vienetai, Krabų lazdelės - 100 gramų, Kukurūzai - 100 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 pundelis

Ingredientai: Kininis kopūstas - 0.25 vieneto, Avokadas - 1 vienetas, Pepperoni dešros (samsono) - 7 riekės, Žalių alyvuogių - 1 saujelė, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Konservuoti kukurūzai - 100 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 2 skiltelės, Raudonas svogūnas - 1 vienetas

Ingredientai: Kaliaropių - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės, Salierų lapai - 2 vienetai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 3 valgomieji šaukštai
Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą