paukštiena

Ingredientai: Vištų krūtinėlės - 4 vienetai, Nesūdyti žemės riešutai - 125 gramai, Laiškiniai svogūnai - 100 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Kario milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Malti kalendros grūdeliai - 1 arbatinis

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Obuoliai - 2 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Citrina, sultys - 2 valgomieji šaukštai, Ryžiai, virti - 2 pakeliai

Ingredientai: Vištienos kumpis - 400 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais - 25 gramai, Vyšniniai pomidorai - 150 gramų, Raudonieji svogūnai - 40 gramų, Artišokai, marinuoti - 80 gramų, Alyvuogių aliejus - 40

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys - 1 vienetas, Kiaulienos faršas - 0.5 kilogramo, Paprika, raudona - 1 vienetas, Paprika, geltona - 1 vienetas, Vištų šlaunelės - 4 vienetai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Vištienos filė - 0.5 kilogramo, Raudonasis svogūnas - 1 galva, Kukurūzų paplotėliai - 6 vienetai, Padažas, Mole - 1.5 stiklinės, Fermentinis sūris - 1 stiklinė, Žalumynai - 1 pundelis, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis,

Ingredientai: Vištienos filė - 500 gramų, Actas - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 galva, Pomidorai, vynuoginiai - 10 vienetų, Druska - 0.25 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 0.25 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Kalakuto krūtinėlės - 700 gramų, Medus - 300 gramų, Balto vyno - 1 stiklinė, Lazdynų riešutų - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Abrikosai - 100 gramų, Midolai - 30 gramų, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Gvazdikėliai - 5 vienetai, Druska -

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Morkos - 4 vienetai, Bulvės - 4 vienetai, Vištienos sultinys - 1 stiklinė, Česnakai - 2 galvos, Citrina - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Čili milteliai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Čili padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 1 galva, Svogūnas - 1 galva, Kokoso pienas - 1 skardinė

Ingredientai: Žąsies kulšelės - 2 vienetai, Obuoliai, raudoni - 2 vienetai, Pievagrybiai - 2 saujos, Garstyčios - 2 arbatiniai šaukšteliai, Vynas, raudonas - 0.3 litro, Riešutai, lazdyno - 30 gramų, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras - 1 arbatinis
Nuo kepenų nulupti plėvę lengviausiai jas prieš tai nuplikius verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą