paukštienos patiekalai

Ingredientai: Vištiena, (file) - 1 gabalas, Grietinėlė - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 3 skiltelės, Šparaginės pupelės - 1 sauja, Morka - 1 vienetas, Kukurūzai, (konservuoti) - 1 sauja, Paprika - 1 vienetas, Prieskoninės žolelės

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Apelsinai (jų sultys) - 2 vienetai, Bulvės (didelės) - 4 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Druska - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Vištiena (kumpeliai) - 500 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Grietinė - 400 gramų, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kalakuto krūtinėlė (be kaulo) - 2 kilogramai, Pomidorai - 1 kilogramas, Svogūnai - 40 gramų, Alyvuogių aliejus - 500 mililitrų, Česnakai - 4 skiltelės, Raudonėliai (Oreganas) - 5 gramai, Juodieji pipirai - 5 gramai, Migdolai - 50 gramų, Žemė

Ingredientai: Antiena (file) - 5 gabalai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai (šviežios šakelės) - 3 vienetai, Brendis - 15 gramų

Ingredientai: Žąsis, krūtinėlė - 1 vienetas, Druska - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji malti pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Prieskoniai paukštienai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Majonez

Ingredientai: Kalakutienos faršas - 500 gramų, Pievagrybiai - 300 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Džiūvėsėliai - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 2 vienetai, Čili milteliai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Kario milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pomidorai - 2 vienetai, Avokadas - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištienos filė - 500 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Džiūvėsėliai - 4 valgomieji šaukštai, Sezamas, sėklos - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Aliejus - 100 mililitrų

Ingredientai: Vištiena - 2 kilogramai, Raudonėliai (Oreganas) - 0.25 stiklinės, Česnakai - 1 galva, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Alyvuogių aliejus - 0.5 stiklinės, Raudonas vyno actas - 0.5 stiklinės, Alyvuogės, žalios - 0.5 stiklinės, D
Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.
Rodyti kitą patarimą