paukštienos receptas

Ingredientai: Vištienos filė - 500 gramų, Česnakas - 3 skiltelės, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Fermentinis sūris - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 2 vienetai

Ingredientai: Vištienos šlaunelės - 1 kilogramas, Majonezas - 200 gramų, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 2 skiltelės, Bulvės - 1 kilogramas, Vištienos prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Vištienos blauzdelės - 4 vienetai, Kiaulienos faršas - 300 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Džiovinti grybai - 50 gramų

Ingredientai: Viščiukas - 1 kilogramas, Sviestas - 80 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Džiūvėsėliai - 30 gramų, Žirneliai - 500 gramų

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 4 vienetai, Česanakas - 3 skiltelės, Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Bulvių krakmolas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištienos ketvirčiai - 2 vienetai, Česnakas - 1 galva, Natūralus sviestas - 50 gramų, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 3 stiklinės

Ingredientai: Vištiena - 500 gramų, Čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis, Parmezano sūris - 60 gramų, Balta duona - 60 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Grietinėlė - 200 mililitrų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištiena - 300 gramų, Cukinija - 300 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Paprika, saldžioji - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis, Grietinė - 50 gramų, Sviestas - 100 gramų, Prieskoniai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Vištienos filė - 500 gramų, Voveraitės - 0.5 litro, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 100 gramų, Cukinija - 1 vienetas, Saliero stiebas - 1 vienetas, Svogūnai - 2 vienetai, Krapai - 1 pundelis, Prieskoniai - 1 žiupsne

Ingredientai: Broileriai - 2 vienetai, Aliejus - 100 gramų, Vyno actas - 3 valgomieji šaukštai, Sezamo sėklos - 1 pakelis, Prieskoniai - 2 pakeliai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Citrina - 1 vienetas

Ingredientai: Vištų sparneliai - 1 kilogramas, Garstyčių padažas - 4 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 70 gramų
Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.
Rodyti kitą patarimą