pyragėlių receptas

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Cukrus - 500 mililitrų, Miltai, kvietiniai - 650 mililitrų, Kepimo milteliai - 4 arbatiniai šaukšteliai, Vanilinis cukrus - 3 arbatiniai šaukšteliai, Kakava - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas 82% riebumo - 250 gramų,

Ingredientai: Sviestas - 80 gramų, Grietinė - 6 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Rudasis cukrus - 100 gramų, Šokoladas - 60 gramų, Miltai - 200 gramų, Kakava - 1 valgomasis šaukštas, Brendis - 1 arbatinis šaukštelis, Vanilė - 20 gramų, Kepimo

Ingredientai: Sviestas - 125 gramai, Vanduo - 1 stiklinė, Miltai - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 4 vienetai, Pienas - 500 mililitrų, Kiaušinio tyniai - 5 vienetai, Cukrus - 100 gramų, Miltai - 30 gramų, Bulvių krakmolas - 30 gramų, Vanilės, romo ekstraktas - 2

Ingredientai: Svogūnai - 2 vienetai, Čiobreliai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Pievagrybiai - 140 gramų, Vištienos krūtinėlė - 4 vienetai, Sloksniuota tešla - 500 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Vištienos prieskoni

Ingredientai: Tešla - 500 gramų, Brokoliai - 200 gramų, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai, Sūris - 200 gramų, Kumpis - 100 gabalų, Prieskoniai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Pienas - 100 mililitrų, Miltai - 250 gramų, Mielės - 10 gramų, Cukrus - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Margarinas - 50 gramų
Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.
Rodyti kitą patarimą