salotos

Ingredientai: Burokėliai - 5 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Obuolys - 1 vienetas, Česnakas - 3 skiltelės, Žalumynai - 1 sauja, Jogurtas, natūralus - 1 pakelis

Ingredientai: Kopūstas - 1 kilogramas, Burokėliai - 0.5 kilogramo, Cukrus - 0.5 stiklinės, Aliejus - 0.5 stiklinės, Actas - 0.5 stiklinės, Druska - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Rauginti kopūstai - 250 gramų, Obuolys - 1 vienetas, Apelsinas - 1 vienetas, Graikiniai riešutai - 1 arbatinis šaukštelis, Vynuogės - 1 stiklinė, Svogūnas - 1 vienetas, Citrina - 0.5 vieneto, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Peletrūnas - 0.5

Ingredientai: Kopūstas - 1 vienetas, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Citrinos - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 saujelė

Ingredientai: Agurkas - 1 vienetas, Obuoliai - 1 vienetas, Persikai - 1 vienetas, Braškės - 15 vienetų, Jogurtas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Ridikėliai - 250 gramų, Salotos - 1 gūželė, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Agurkai - 2 vienetai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Grybai - 400 gramų, Šparaginės pupelės - 400 gramų, Salotos - 1 gūželė, Svogūnai - 2 galvos, Druska - 2 žiupsneliai, Saulėgrąžų aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Pievagrybiai - 400 gramų, Balzaminis actas - 3 valgomieji šaukštai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Obuoliai - 2 vienetai, Morkos - 400 gramų, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Saulėgrąžos - 1 sauja, Actas - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Kalendra - 1 pundelis, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipirai

Ingredientai: Pomidorai - 2 vienetai, Granatų sėklos - 1 sauja, Svogūnai - 0.5 galvos, Kalendra - 1 pundelis, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Šparaginės pupelės - 300 gramų, Pomidorai - 4 vienetai, Česnakas - 1 skiltelė, Aliejus - 100 mililitrų, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Malti juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai
Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą