silkė

Ingredientai: Silkių filė - 8 vienetai, Pipirai - 8 vienetai, Lauro lapai - 6 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Svogūnai - 3 vienetai, Citrinos - 2 vienetai, Druska - 5 žiupsneliai, Cukrus - 5 žiupsneliai

Ingredientai: Silkės filė - 3 gabalai, Saldžiosios paprikos - 1 vienetas, Porai, nedidelis - 1 vienetas, Majonezas su krapais - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Silkės filė - 0.4 kilogramo, Poras - 1 vienetas, Saulėgrąžos, išlukštentos - 0.1 kilogramo, Alyvuogių aliejus - 3 lašai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Silkė, file - 1 pakelis, Saulėgrąžos, išlukštentos - 80 gramų, Moliūgų sėklos, išlukštentos - 80 gramų, Svogūnai - 1 galva, Marinuoti agukai - 2 vienetai, Citrinos sultys - 3 valgomieji šaukštai, Pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Raudonieji svogūnai - 2 vienetai, Saulėgrąžos - 2 valgomieji šaukštai, Sezamo sėklos - 2 valgomieji šaukštai, Moliūgų sėklos - 2 valgomieji šaukštai, Graikiniai riešutai - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 0.

Ingredientai: Burokėliai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Silkės filė - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Majonezas - 1 stiklinė, Granatai - 200 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Svogūnas - 2 vienetai, Razinos - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 100 gramų, Garikiniai riešutai - 100 gramų, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Džiovinti grybai - 100 gramų, Silkių filė - 200 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Rauginti agurkai - 2 vienetai

Ingredientai: Silkė - 2 vienetai, Svogūnai - 3 vienetai, Graikiniai riešutai - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 50 gramų, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Konservuoti žirneliai - 50 gramų, Žuvies drebučiai - 100 gramų, Majonezas - 30 gramų, Grietinė - 20 gramų, Baltas sausas vynas - 20 gramų, Citrinos sultys - 0.5 vieneto

Ingredientai: Silkės filė - 350 gramų, Rauginti agurkai - 140 gramų, Obuoliai - 50 gramų, Svogūnai - 50 gramų, Krapai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Majonezas - 100 gramų
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimą