skani žuvis

Ingredientai: Tilapija - 6 vienetai, Kmynai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 2 skiltelės

Ingredientai: Ešerys - 2 vienetai, Krapai - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 2 vienetai, Citrina, griežinėliai - 4 vienetai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji malti pipirai - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Šoninė, karštai rūkyta - 300 gramų, Džiūvėsėliai (batono) - 3 riekės, Pienas - 100 mililitrų, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Petražolės, smulkintos - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skiltelė, Citri

Ingredientai: Upėtakis - 700 gramų, Citrina - 2 vienetai, Aliejus, kepimui - 70 mililitrų, Ryžiai - 200 gramų, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Pipirai, malti - 1 valgomasis šaukštas, Bazilikas - 100 gramų, Brokoliai - 1 gūželė, Pipirnė - 1 saujelė, Kiauši

Ingredientai: Karpis, karštai rūkytas - 0.5 vieneto, Morkos, virtos - 1.5 vieneto, Razinos - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 50 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Majonezas - 100 gramų, Alyvuogių - 15 vienetų
Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.
Rodyti kitą patarimą