skanios salotos

Ingredientai: Iceberg salotos - 1 vienetas, Salierai, stiebai - 1 gabalas, Agurkai, švieži - 1 vienetas, Poras - 1 gabalas, Svogūnai, laiškai - 1 pundelis, Krapai - 1 saujelė, Konservuoti kukurūzai - 200 gramų, Alyyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai,

Ingredientai: Brokoliai - 300 gramų, Sūris, feta - 100 gramų, Kumpis - 200 gramų, Kukurūzai, (konservuoti) - 1 skardinė, Agurkai, šviežias - 2 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Jogurtas, natūralus - 3 valgomieji šaukštai, Česnakai, trinti - 2 s

Ingredientai: Salotos - 300 gramų, Braškės - 250 gramų, Aguonos - 1 valgomasis šaukštas, Migdolai, riekutės - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogių aliejus - 20 gramų, Medus - 25 gramai, Garstyčios - 25 gramai, Baltojo vyno actas - 45 mililitrai

Ingredientai: Agurkai, (nedidelis, trumpavaisis) - 1 vienetas, Trešnės - 1 sauja, Apelsinas, (sultys) - 1 vienetas, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Agurkas - 0 vienetų, Pomidoras - 0 vienetų, Ridikėlis - 0 vienetų, Špinatai - 0 saujelių, Rukola - 0 saujelių, Svogūno laiškai - 0 saujelių, Grietinė, (jogurtinė) - 0 valgomųjų šaukštų

Ingredientai: Agurkas, (nedidelis, trumpavaisis) - 1 vienetas, Trešnės - 1 sauja, Apelsinas, (sultys) - 1 vienetas, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Salota, Iceberg - 1 vienetas, Ridikėliai - 10 vienetų, Salieras - 2 vienetai, Prieskoninės žolelės - 1 saujelė, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Ridikėliai - 10 vienetų, Rukola - 1 sauja, Špinatai - 1 sauja, Agurkai, (mažas) - 2 vienetai, Pomidorai, (vyšniniai) - 6 vienetai, Paprika - 0.2 vieneto, Grietinė - 3 saujelės, Prieskoninės žolelės, salotoms - 1 žiupsnelis, Svogūnų laiškai

Ingredientai: Kumpis - 150 gramų, Agurkai, marinuoti - 1 vienetas, Morkos, šviežios - 1 vienetas, Agurkai, įvieži - 2 vienetai, Žirneliai - 0.5 skardinės, Kukurūzai - 0.5 skardinės

Ingredientai: Vištiena, file - 700 gramų, Kalakutiena - 300 gramų, Garstyčios, su grydėliais - 2 arbatiniai šaukšteliai, Šoninė, rūkyta - 200 gramų, Grietinėlė - 100 gramų
Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimą