skanios salotos

Ingredientai: Kriaušės - 2 vienetai, Rūgštoki obuoliai - 2 vienetai, Citrina - 0.5 vieneto, Žaliosios vynuogės - 100 gramų, Mėlynosios vynuogės - 100 gramų, Slyvos - 200 gramų, Graikiniai riešutai - 50 gramų, Apelsinai (reikalingos jų sultys) - 2 vienetai

Ingredientai: Kopūstas - 400 gramų, Paprika, raudona - 4 vienetai, Porai - 2 vienetai, Petražolės - 1 pundelis, Aliejus - 0.5 stiklinės, Pipirai, juodieji - 3 žiupsneliai, Druska - 5 žiupsneliai, Cukrus - 1 žiupsnelis, Migdolai - 1 saujelė

Ingredientai: Brokoliai - 1 galva, Svogūnas, raudonas - 0.5 galvos, Šoninė - 100 gramų, Čederio sūris - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Majonezas - 1 stiklinė, Cukrus - 0.5 stiklinės, Vynuogių actas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Rauginti kopūstai - 0.5 litro, Agurkai rauginti - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Pomidorai - 2 vienetai, Agurkai - 2 vienetai, Iceberg salotos - 1 sauja, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Iceberg salotos - 2 saujos, Svogūnų laiškai - 1 sauja, Špinatai - 1 sauja, Agurkai - 0.5 vieneto, Pomidorai - 1 vienetas, liesas jogurtas - 3 valgomieji šaukštai, Gaiviųjų salotų prieskoniai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Pomidorai - 3 vienetai, Agurkai - 1 vienetas, Feta sūris - 50 gramų, Juodos alyvuogės - 10 vienetų, Raudonasis svogūnas - 1 vienetas

Ingredientai: Melionas - 1 vienetas, Apelsinas - 1 vienetas, Citrina - 1 vienetas, Kivis - 1 vienetas, Kriaušė - 1 vienetas, Obuolys - 1 vienetas, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Imbiero šaknis - 1 centimetras, Riešutai - 1 saujelė

Ingredientai: Rapsų aliejus - 0.5 stiklinės, Ryžių actas - 0.2 stiklinės, Pomidorų pasta - 3 valgomieji šaukštai, Salsa padažas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Imbieras - 0.5 arbatinio šaukštelio, Salierai - 0.3 stiklinės, Svogūnai - 0.2 s

Ingredientai: Laukiniai ryžiai - 1 stiklinė, Sultinys - 2 stiklinės, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Porai - 3 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Grybai - 250 gramų, Čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Kepin

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 1 vienetas, Agurkai - 1 vienetas, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Vynas - 3 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos rūgštis - 1 žiupsnelis, Petražolė
Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimą