sriuba

Ingredientai: Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Česanakas - 2 skiltelės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kario milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Naminis vištienos sultinys su prieskoniais - 2 litrai, Voveraitės - 1 sauja, Bazilikai - 1 saujelė, Petražolės - 1 saujelė, Krapai - 1 saujelė

Ingredientai: Bulvės - 3 vienetai, Rūgštynės - 200 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas

Ingredientai: Pomidorai - 400 gramų, Paprika - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Pomidorų sultys - 3 stiklinės, Vanduo - 0.5 litro, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Džiovinti obuoliai - 1 stiklinė, Makaronai - 1 stiklinė, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 400 gramų, Bulvės - 3 vienetai, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Paprika saldžioji - 1 vienetas, Cukinija - 1 gabalas, Salierai (stiebas) - 1 gabalas, Moliūgas, tarkuotas - 70 gramų, Sviestas - 20 gra

Ingredientai: Pienas - 2 stiklinės, Vanduo - 2 stiklinės, Konservuoti kukurūzai - 1 skardinė, Krevetės - 150 gramų, Jūros gėrybių mišinys - 150 gramų, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Pipirai

Ingredientai: Džiovinti vaisiai (slyvos, obuoliai) - 1 sauja, Makaronai - 1 riekė, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Imbieras - 1 gabalas

Ingredientai: Bulvės - 700 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas, Burokėliai - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Mėsa, malta - 400 gramų, Perlinės kruopos - 200 gramų, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Bulvės - 3 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Grybai - 1 sauja, Moliūgai - 200 gramų, Salierai, stiebai - 1 gabalas, Paprika, raudona - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Česnakai - 1 skiltelė, Bulvės - 2 vienetai, Žalumynai - 1 sauja, Lašiniai, sūdyti - 100 gramų, Druska - 1 arbatinis
Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimą