Greita paieška
Receptai
Draugai

sriubų receptai

Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys - 1 pakelis, Česnakai - 3 skiltelės, Svogūnai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Konservuoti pomidorai - 2 skardinės, Grietinėlė, 20 % riebumo - 200 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, D

Pupelių sriuba

Ingredientai: Morkos - 2 vienetai, Bulvės - 6 vienetai, Sultinio kubelis - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pupelės - 200 gramų, Vanduo - 1.5 litro, Svogūnai - 1 galva

Pomidorų sriuba su ryžiais

Ingredientai: Mėsos sultinys - 1.5 litro, Ryžiai - 0.5 stiklinės, Pomidorai - 4 vienetai, Grietinė - 100 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 2 žiupsneliai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Juodieji pipirai, malti - 0.5 arbatinio šaukštel

Pomidorų sriuba

Ingredientai: Sviestas - 10 gramų, Svogūnas - 1 galva, Konservuoti pomidorai - 200 gramų, Sultinys - 500 mililitrų, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Žalumynai - 1 valgomasis šaukštas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai

Raugintų kopūstų sriuba

Ingredientai: Mėsos sultinys - 2 litrai, Rauginti kopūstai - 500 gramų, Bulvės - 4 vienetai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Trinta burokėlių sriuba

Ingredientai: Grietinėlė - 100 mililitrų, Burokėliai - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Morka - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras

Pomidorų ir bulvių sriuba

Ingredientai: Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 galva, Bulvės - 4 vienetai, Salieras - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Česanakas - 2 skiltelės, Grietinėlė - 150 mililitrų, Kukurūzų krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Pomidoras - 4 vienetai, Su

Avinžirnių sriuba

Ingredientai: Grybai, džiovinti - 1 sauja, Svogūnai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Česnakas - 1 skiltelė, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Džiovinta paprika, saldžioji - 1 sauja, Krapai - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 1 valgo

Vengriška žuvienė

Ingredientai: Krapai - 2 pundeliai, Žalioji paprika - 1 vienetas, raudonoji paprika - 1 vienetas, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnas - 3 galvos, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 1 litras, Karpiai - 1.5 kilogramo, Petražolės - 1 pundelis

Sriuba su dešrelėmis

Ingredientai: Vištienos sultinys - 2 litrai, Dešrelės - 300 gramų, Vermišeliai - 50 gramų, Svogūnai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, baltieji - 1 žiupsnelis, Sviestas - 20 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Pankoliai - 20 gramų,

Sriuba „Žalioji Indija“

Ingredientai: Vištienos filė - 300 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Špinatai - 1 pundelis, Kalendra - 1 saujelė, Mėta - 1 saujelė, Muskatas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kario prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vand

Vištienos sriubytė

Ingredientai: Vištienos ketvirčiai - 500 gramų, Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Žalumynai (įvairūs) - 1 pundelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pipirai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 2 vienetai, Vanduo - 1.5 litro

Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos "Jaunystės eliksyras" Žemaičių blynai su faršu Bulvės su grybais kaimiškai Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu Burokėlių salotos Skruzdėlynas su kondensuotu pienu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!