sveiki patiekalai

Ingredientai: Moliūgas, tyrė - 50 gramų, Avižiniai dribsniai - 1 stiklinė, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Ryžiai - 250 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Salierai - 100 gramų, Sūris, parmezano, smulkintas - 60 gramų, Sviestas - 20 gramų, Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubelio) - 1 vienetas, Petražolės, šaknis - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomi

Ingredientai: Raudonos pupelės, raudonos - 200 gramų, Agurkai - 400 gramų, Pomidorai - 200 gramų, Svogūnų laiškai - 1 sauja, Linų sėmenų aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Vyno actas - 2 valgomieji šaukštai, Obuolių sidro actas - 2 valgomieji šaukštai, Drus

Ingredientai: Žuvies filė - 1.5 kilogramo, Svogūnai - 1 vienetas, Balta duona - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Pienas - 100 mililitrų
Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimą