Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtos “gėlytės”

Virtos “gėlytės”

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Pienas - 1 stiklinė, Miltai - 7 valgomieji šaukštai, Spiritas - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 0.5 litro, Cukraus pudra - 20 gramų, riebal

Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Keptos vištų blauzdelės Šviežių kopūstų sriuba Pieno ir ledų kokteilis Morkų pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!