vištienos gaminimas

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 500 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Aliejus - 50 mililitrų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai -

Ingredientai: Vištienos filė - 400 gramų, Morkos - 2 vienetai, Žirneliai - 50 gramų, Želatina - 30 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Citrina - 0.25 vieneto, Vanduo - 0.5 litro

Ingredientai: Pipirai, čili - 1 vienetas, Prieskoniai paukštienai - 1 arbatinis šaukštelis, Imbieras - 1 arbatinis šaukštelis, Laimo citrinos žievelė - 1 vienetas, Vištienos krūtinėlė - 600 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Kalendra - 2 žiupsneliai,

Ingredientai: Vištienos filė - 400 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Vištienos ketvirčiai - 800 gramų, Svogūnai - 4 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Bulvės - 6 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 50 mililitrų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 2 stiklinės, D

Ingredientai: Vištienos filė - 600 gramų, Parmezano sūris - 100 gramų, Kiaušinio baltymai - 2 vienetai, Džiūvėsėliai - 5 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 pundelis, Aliejus - 30 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidora
Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.
Rodyti kitą patarimą