Greita paieška
Receptai
Draugai

vištienos patiekalas

Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Česnakai - 6 skiltelės, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai, Prieskoniai šašlykams - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Prieskoniai - 2 žiupsneliai, Bulvės - 16 vienetų

Kepta višta su bulvėm

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Prieskoniai paukštienai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 6 skiltelės, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai, Bulvės - 16 vienetų

Vištienos troškinys su vaisiais

Ingredientai: Višta - 500 gramų, Apelsinai - 1 vienetas, Paprika - 1.5 vieneto, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Česnakai - 6 skiltelės, Kivi - 1 vienetas, Razinos - 50 gramų, Citrinos sultys - 2.5 valgomojo šaukšto, Aliejus - 1 valgomasis šauk

Vištiena su keptomis daržovėmis

Ingredientai: Vištiena - 0.5 kilogramo, Pievagrybiai - 250 gramų, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Cinamoninė vištiena

Ingredientai: Vištienos šlaunelės - 0.5 kilogramo, Cinamonas - 1 valgomasis šaukštas, Bazilikas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Vištienos sparneliai - 0.5 kilogramo

Daržovių troškinys su vištiena

Ingredientai: Vištienos kepenėlės - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Cukinija - 0.5 vieneto, Česnakai - 1 skiltelė, Bulvės - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Pr

Vištienos suktukai su kivių (aktinidijų) padažu

Ingredientai: Vištienos kepenėlės - 1 vienetas, Melionai - 0.25 vieneto, vištienos odelės - 6 vienetai, Prieskoniai paukštienai - 1 žiupsnelis, Kivi - 2 vienetai, Citrinos sultys - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė - 1 valgomasis šaukštas, Krapai - 1 sau

Vištienos kepsneliai

Ingredientai: Vištienos filė - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Vermutas su toniku Kiaulienos nugarinė su sūriu Troškintos kiaulienos kepenėlės Pyragas su šaldytų braškių įdaru Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!