Greita paieška
Receptai
Draugai

želė desertas

Trispalvė želė

Ingredientai: Kivių želė - 1 pakelis, Braškių želė - 1 pakelis, Citrinų žele - 1 pakelis

Želė desertas

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 gramų, Želė - 3 pakeliai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Maskarponinė želė su vaisiais

Ingredientai: Maskarponės sūris - 200 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 200 gramų, Varškė, kreminė - 200 gramų, Konservuoti persikai - 200 gramų, Citrinos - 1 vienetas, Apelsinai - 1 vienetas, Citrinų žele - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Va

Mangų - varškės želinis desertas

Ingredientai: Varškė, kreminė - 400 gramų, Konservuoti mangai - 200 gramų, Kondensuotas pienas, saldintas - 100 gramų, Šokoladas, juodas - 50 gramų, Bananai - 1 vienetas, Džiovintos slyvos - 1 sauja, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis

Jogurtinė želė su braškėmis

Ingredientai: Jogurtas natūralus, liesas - 400 gramų, Braškės (šaldytos ar šviežios) - 200 gramų, Kivių želė - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Vanilės milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Vaisinė želė

Ingredientai: Konservuoti persikai - 400 gramų, Šaldytos uogos - 400 gramų, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Želinis desertas su juodu šokoladu

Ingredientai: Kreminė varškė - 200 gramų, Kondensuotas pienas - 200 gramų, Grietinėlė - 200 gramų, Juodasis šokoladas - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Aviečių želė - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Vynuogių - aviečių želė

Ingredientai: Sultys, žaliųjų vynuogių (naminės) - 1 litras, Avietės, šaldytos - 1 sauja, Želatina - 4 valgomieji šaukštai

Šampaniniai drebučiai

Ingredientai: Putojantis vynas - 250 mililitrų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Želatina - 10 gramų

Gaivus desertas su vynuogėmis

Ingredientai: Vynuogės, besėklės - 200 gramų, Vynuogių sultys - 250 mililitrų, Jogurtas, natūralus - 250 valgomųjų šaukštų, Citrina, žievelė, nutarkuota - 1 stiklinė, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Želatina - 30 gramų

Itališkas vaisių desertas Kalėdoms

Ingredientai: Kiviai - 3 vienetai, Braškės, šviežios ar šaldytos - 100 gramų, Vanilinis cukrus, pakelis - 2 vienetai, Kiaušiniai, tryniai - 2 vienetai, Likeris - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 1 arbatinis šaukštelis, Želatina - 15 gramų, Jogurtas

Grietinėlės desertas

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 500 gramų, Cukraus pudra - 200 gramų, Želatina - 4 valgomieji šaukštai, Pienas - 200 mililitrų, Uogienė - 12 valgomųjų šaukštų, Riešutai - 150 gramų

Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Grybų padažas Šviežių kopūstų sriuba Žemės riešutų pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!