želė desertas

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 gramų, Želė - 3 pakeliai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Maskarponės sūris - 200 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 200 gramų, Varškė, kreminė - 200 gramų, Konservuoti persikai - 200 gramų, Citrinos - 1 vienetas, Apelsinai - 1 vienetas, Citrinų žele - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Va

Ingredientai: Varškė, kreminė - 400 gramų, Konservuoti mangai - 200 gramų, Kondensuotas pienas, saldintas - 100 gramų, Šokoladas, juodas - 50 gramų, Bananai - 1 vienetas, Džiovintos slyvos - 1 sauja, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis

Ingredientai: Jogurtas natūralus, liesas - 400 gramų, Braškės (šaldytos ar šviežios) - 200 gramų, Kivių želė - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Vanilės milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Konservuoti persikai - 400 gramų, Šaldytos uogos - 400 gramų, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kreminė varškė - 200 gramų, Kondensuotas pienas - 200 gramų, Grietinėlė - 200 gramų, Juodasis šokoladas - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Aviečių želė - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Sultys, žaliųjų vynuogių (naminės) - 1 litras, Avietės, šaldytos - 1 sauja, Želatina - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vynuogės, besėklės - 200 gramų, Vynuogių sultys - 250 mililitrų, Jogurtas, natūralus - 250 valgomųjų šaukštų, Citrina, žievelė, nutarkuota - 1 stiklinė, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Želatina - 30 gramų

Ingredientai: Kiviai - 3 vienetai, Braškės, šviežios ar šaldytos - 100 gramų, Vanilinis cukrus, pakelis - 2 vienetai, Kiaušiniai, tryniai - 2 vienetai, Likeris - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 1 arbatinis šaukštelis, Želatina - 15 gramų, Jogurtas
Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.
Rodyti kitą patarimą