žuvis su daržovėmis

Ingredientai: Menkės filė - 400 gramų, Konservuoti kukurūzai - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Žirneliai, šaldyti - 100 gramų, Morkos - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Ryžiai - 1 sauja, Citrinos - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Lašiša - 400 gramų, Bulvės - 300 gramų, Baklažanai - 250 gramų, Svogūno laiškai - 4 vienetai, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 100 gramų, Actas - 10 valgomųjų šaukštų, Vanduo - 15 valgomųjų šaukštų, Cukrus - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Žuvies filė - 600 gramų, Fermentinis sūris - 4 valgomieji šaukštai, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 0.5 galvos, Malti juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Konservuoti žirneliai - 100 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsnel

Ingredientai: Žuvies - 1 kilogramas, Morka - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Poras - 1 vienetas, Salieras - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Petražolės - 1 vienetas, Lauro lapelis - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies - 1 kilogramas, Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Salieras - 1 vienetas

Ingredientai: Žuvies filė - 800 gramų, Morka - 2 vienetai, Salireras - 2 vienetai, Petražolės šaknis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Pomidorų pasta - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai

Ingredientai: Žuvis - 700 gramų, Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 200 gramų, Svogūnų laiškai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pievagrybiai - 10 vienetų

Ingredientai: Žuvies filė - 450 gramų, Paprika - 2 vienetai, Morkos - 0.5 vieneto, Svogūnai - 1 galva, Sviestas - 50 gramų, Pipirai, baltieji - 1 žiupsnelis, Kalendra - 1 saujelė, Čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies filė - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Grietinė - 100 mililitrų, Sūris - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pipirai - 1 vienetas, Druska - 1 vienetas, Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Žuvis - 1 kilogramas, Morkos - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Paprika - 1 vienetas, Bulvės - 3 vienetai, Pomidorai - 4 vienetai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis
Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.
Rodyti kitą patarimą