Paruošimo tipas - Garuose

Ingredientai: ZIGMO Atlantinių lašišų filė - 150 gramų, Salotų rinkinys - 100 gramų, Avokadai - 1 vienetas, Citrinų sultys - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, saulėje džiovinti pomidorai - 30 gramų, Juodosios alyvuogės - 20 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Grietinėlė - 0.5 stiklinės, Vyno actas - 40 gramų, Krapai - 1 pundelis, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 4 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčios - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lašišos didkepsniai - 2 vienetai, Ryžiai - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Žuvies prieskoniai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 1 žiupsnelis, Krapai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Broko

Ingredientai: Braškės - 500 gramų, Kiaušinio tryniai - 3 valgomieji šaukštai, Apelsinų likeris - 3 valgomieji šaukštai, Vanduo - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1.5 valgomojo šaukšto, Mėta - 2 vienetai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Lašiša - 3 gabalai, Šaldytos daržovės - 1 pakelis, Sviestas - 60 gramų, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Žuvies filė - 4 vienetai, Citrinos sultys - 3 valgomieji šaukštai, Cukinija - 100 gramų, Morka - 1 vienetas, Grietinėlė - 20 mililitrų, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Žiedinis kopūstas - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 200 gramų, Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Baklažanai - 4 vienetai, Sojos padažas - 0.25 stiklinės, Juodas actas - 1 valgomasis šaukštas, Čili aliejus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakai - 2 skiltelės, Sezamų aliejus - 3 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukru

Ingredientai: Upėtakio filė - 4 vienetai, Citrinos sultys - 1 vienetas, Juoda arbata - 570 mililitrų, Pekino kopūstas - 4 vienetai, Rozamrinas - 3 vienetai
Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.
Rodyti kitą patarimą