Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Garuose

Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file

Ingredientai: ZIGMO Atlantinių lašišų filė - 150 gramų, Salotų rinkinys - 100 gramų, Avokadai - 1 vienetas, Citrinų sultys - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, saulėje džiovinti pomidorai - 30 gramų, Juodosios alyvuogės - 20 gramų

Tobulas padažas salotoms

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Grietinėlė - 0.5 stiklinės, Vyno actas - 40 gramų, Krapai - 1 pundelis, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 4 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčios - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis

Garuose paruošti lašišos didkepsniai

Ingredientai: Lašišos didkepsniai - 2 vienetai, Ryžiai - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Žuvies prieskoniai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 1 žiupsnelis, Krapai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Broko

Uogos su saldžiu kremu

Ingredientai: Braškės - 500 gramų, Kiaušinio tryniai - 3 valgomieji šaukštai, Apelsinų likeris - 3 valgomieji šaukštai, Vanduo - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1.5 valgomojo šaukšto, Mėta - 2 vienetai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Garinti lašišos kepsniai su daržovėmis ir padažu

Ingredientai: Lašiša - 3 gabalai, Šaldytos daržovės - 1 pakelis, Sviestas - 60 gramų, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Garuose virti žuvies suktinukai

Ingredientai: Žuvies filė - 4 vienetai, Citrinos sultys - 3 valgomieji šaukštai, Cukinija - 100 gramų, Morka - 1 vienetas, Grietinėlė - 20 mililitrų, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis

Garinti žiediniai kopūstai

Ingredientai: Žiedinis kopūstas - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 200 gramų, Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas

Garuose virti baklažanai

Ingredientai: Baklažanai - 4 vienetai, Sojos padažas - 0.25 stiklinės, Juodas actas - 1 valgomasis šaukštas, Čili aliejus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakai - 2 skiltelės, Sezamų aliejus - 3 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukru

Garuose kepta kiaušinienė

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 10 gramų

Garinta žuvis su rozmarinu ir arbata

Ingredientai: Upėtakio filė - 4 vienetai, Citrinos sultys - 1 vienetas, Juoda arbata - 570 mililitrų, Pekino kopūstas - 4 vienetai, Rozamrinas - 3 vienetai

Garintos daržovės garnyrui

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 1 vienetas, Brokoliai - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Žirniai - 1 sauja, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramų

Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Silkė su cinamonu Žuvies vyniotinis Vištienos šaltiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!