Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Keptuvėje

Kepta menkės filė su ryžiais ir daržovėmis

Ingredientai: Menkės filė - 400 gramų, Konservuoti kukurūzai - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Žirneliai, šaldyti - 100 gramų, Morkos - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Ryžiai - 1 sauja, Citrinos - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Bulvių ir cukinijų blynai

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Cukinijos - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Mėsainis

Ingredientai: Jautiena, malta - 300 gramų, Bandelės - 2 vienetai, Padažas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sūris - 2 riekės, Pomidorai - 1 vienetas, Raudonasis svogūnas - 0.5 vieneto, Salota - 2 lapai, Agurkai (marinuoti) - 1 vienetas

Troškinti grybai

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 galva, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramų

Krevetės kokoso padaže

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Omleto ir vištienos salotos

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Druska - 2 žiupsneliai, Agurkai - 1 vienetas, Vištienos filė, virta - 100 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis

Avižinių dribsnių ir bananų blynai

Ingredientai: Varškė - 300 gramų, Bananai - 1 vienetas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Avižiniai dribsniai - 5 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Sūrio lazdelės

Ingredientai: Mocarela sūris - 200 gramų, Kiaušinis - 2 vienetai, Sezamas, sėklos - 3 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Baklažanai

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Miltai - 125 gramai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Šviesus alus - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Lavašo vyniotinis

Ingredientai: Lavašas - 2 vienetai, Pievagrybiai - 4 vienetai, Bulvės, virtos - 2 vienetai, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai

Krabų lazdelės tešloje

Ingredientai: Krabų lazdelės - 200 gramų, Vanduo - 100 gramų, Pienas - 100 gramų, Aliejus - 50 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai

Bulviniai blyneliai su pagardu

Ingredientai: Bulvės - 6 vienetai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Sūdyta lašiša - 150 gramų

Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Varškės pyragas su pudingu Virtos “gėlytės” Bulviniai blynai kepti orkaitėje Žuvies vyniotinis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!