Paruošimo tipas - Marinavimas

Ingredientai: Paprika raudona - 2 vienetai, Alyyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Balzamiko actas - 2 valgomieji šaukštai, Juodi pipirai - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Kiauienos sprandinė - 1 kilogramas, Majonezas MangoMajo - 4 valgomieji šaukštai, Šašlykų prieskoniai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 1 kilogramas, Vanduo - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 vienetas, Actas - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Lauro lapai - 2 žiupsneliai, Juodi pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Kalakutienos filė - 1 kilogramas, Majonezas su krapais - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai paukštienai - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Pomidorai - 8 vienetai, Paprika - 5 vienetai, Vanduo - 3 litrai, Actas - 40 mililitrų, Krapai - 1 pundelis, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Cukinijos - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Pomidorų padažas - 4 valgomieji šaukštai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Actas - 3 valgomieji šaukštai, Pipirai, žirneliai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Agurkai - 1 kilogramas, Morkos - 1 vienetas, Česnakai - 4 skiltelės, Cukrus - 50 gramų, Aliejus - 50 mililitrų, Actas - 50 mililitrų, Druska - 25 gramai, Malti juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Cukinijos - 2 kilogramai, paprikos - 1 kilogramas, Morkos - 1 kilogramas, Svogūnai - 0.5 kilogramo, Pomidorų padažas - 1 skardinė, Česnakai - 8 skiltelės, Actas - 5 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 2 valgomieji š

Ingredientai: Agurkai - 5 vienetai, Krapai - 0.5 pundelio, Vyšnios - 1 sauja, Actas - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Pievagrybiai - 700 gramų, Vanduo - 300 mililitrų, Actas - 70 mililitrų, Lauro lapai - 2 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Actas - 4 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 4 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčios, grūdeliais - 1 arbatinis šaukštelis
Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
Rodyti kitą patarimą