Paruošimo tipas - Rauginimas

Ingredientai: Kopūstai - 1 galva, Morkos - 1 kilogramas, Spanguolės - 100 gramų, Druska - 80 gramų, Cukrus - 80 gramų, Kmynai - 1 sauja

Ingredientai: Beržų sula - 3 litrai, Juoda duona - 2 riekės, Apelsinai - 1 vienetas, Džiovinti obuoliai arba kriaušės - 1 sauja, Juodujų serbentų šakelės - 1 saujelė

Ingredientai: Juoda džiovinta duona - 500 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Mielės - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Vanduo - 5 litrai, Kmynai - 120 gramų, Cukrus - 1 kilogramas, Mielės - 30 gramų, Citrinos suyltys - 0.5 vieneto

Ingredientai: Miltai - 200 gramų, Vanduo - 200 mililitrų, Mielės - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 200 gramų, Vanduo - 100 mililitrų, Mielės - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Duona - 1 kilogramas, Cukrus - 3 stiklinės, Mielės - 30 gramų, Razinos - 20 vienetų, Vanduo - 8 litrai
Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimą