Paruošimo tipas - Virimas

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Porai - 1 vienetas, Grietinėlė - 100 mililitrų, Svogūnai - 0.5 vieneto, Druska - 1 žiupsnelis, Sūris - 50 gramų

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Avižiniai dribsniai - 100 gramų, Karamelizuotas kondensuotas pienas - 4 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 1 vienetas, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Česanakas - 2 skiltelės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kario milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Moliūgas, nuluptas - 300 gramų, Bulvės - 300 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Morkos - 100 gramų, Porai - 1 vienetas, Kietas sūris - 30 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus, kepimui - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukšte

Ingredientai: Naminis vištienos sultinys su prieskoniais - 2 litrai, Voveraitės - 1 sauja, Bazilikai - 1 saujelė, Petražolės - 1 saujelė, Krapai - 1 saujelė

Ingredientai: Bulvės - 3 vienetai, Rūgštynės - 200 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas

Ingredientai: Pomidorai - 400 gramų, Paprika - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Pomidorų sultys - 3 stiklinės, Vanduo - 0.5 litro, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Šokoladas - 4 valgomieji šaukštai, Migdolų aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 60 gramų, Kriaušės - 2 vienetai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 2 galvos, Actas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sezamų aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Augalinis aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Sezamas, sėklos - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska -

Ingredientai: Vanduo - 2 litrai, Obuoliai - 4 vienetai, Razinos - 2 saujos, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimą