Greita paieška
Receptai
Draugai

Recepto įkėlimas

* Privaloma užpildyti
Lt
Ingredientai *:
Ingrediento pavadinimas Kiekis Matavimo vienetas  
1.  
2.  
3.  
4.  
5.  
6.  
7.  
8.  
9.  
10.  
11.  
12.  
13.  
14.  
15.  
16.  
17.  
18.  
19.  
20.  
21.  
22.  
23.  
24.  
25.  
26.  
27.  
28.  
29.  
30.  
  Pridėti naują ingredientą
Porcijų kiekis iš Jūsų nurodyto sąrašo *
Gaminimo instrukcija *:
1.  
2.  
  Pridėti naują žingsnį
Patiekalo paruošimo nuotraukos:
  Pridėti nuotrauką
Video kodas:

Patvirtinu, kad man yra 14 arba daugiau metų

Patvirtinu, kad susipažinau su privatumo politika

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemės riešutų pyragas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai Gardus troškinys su dešrelėmis Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!