Patiekalo kaina - 50 Lt ir daugiau

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė - 5 kilogramai, Druska - 250 gramų, Česnakai - 1 galva, Juodieji pipirai - 1 valgomasis šaukštas, Lauro lapai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Lydeka - 3 kilogramai, Šaldytos lašišos filė - 250 gramų, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Porai, stiebai - 1 gabalas, Salierai, stiebai - 1 gabalas, Saldžiosios paprikos - 1 vienetas, Batonas - 4 riekės, Manai - 2 valgomieji šauk

Ingredientai: Kiauliena, kumpis - 3 kilogramai, Vanduo - 500 mililitrų, Svogūnai - 3 vienetai, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kvapieji pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 0.5 arbatini

Ingredientai: Kiaušiniai - 10 vienetų, Cukrus - 300 gramų, Bulvių krakmolas - 100 gramų, Ruginiai miltai - 200 gramų, Kvapnieji pipirai - 5 gramai, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Gvazdikėliai - 4 vienetai, Kava (stipri) - 1 pundelis, Vanilinis cukrus

Ingredientai: Kiauliena - 2 kilogramai, Pievagrybiai - 3 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 300 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Sezamų sėklos - 1 saujelė, Spanguolės - 1 saujelė

Ingredientai: Kiaulės šonkauliai - 2.5 kilogramo, Majonezas - 250 gramų, Svogūnai - 3 galvos, Citrina - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 2 kilogramai, Raudonas vynas - 0.5 litro, Saulėgrąžų aliejus - 150 gramų, Svogūnai - 4 galvos, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Padažas, - 50 mililitrų, Cukrus, rudasis - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kiaulės šonkauliai - 2 kilogramai, Druska - 1.5 arbatinio šaukštelio, Čili milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Paprika, malta - 1 arbatinis šaukštelis, Kmynai - 1 arbatini

Ingredientai: Vištiena - 2 kilogramai, Raudonėliai (Oreganas) - 0.25 stiklinės, Česnakai - 1 galva, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Alyvuogių aliejus - 0.5 stiklinės, Raudonas vyno actas - 0.5 stiklinės, Alyvuogės, žalios - 0.5 stiklinės, D

Ingredientai: Jautienos išpjova - 500 gramų, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė - 200 gramų, Baltas vynas - 100 mililitrų

Ingredientai: Jautienos kumpis - 1 kilogramas, Pomidorai - 4 vienetai, Paprika - 2 vienetai, Aitrioji paprika - 1 vienetas, Svogūnai - 2 vienetai, Bulvės - 1 kilogramas, Baltas vynas, sausas - 60 mililitrų, Bazilikai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 3 viene
Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą