Greita paieška
Receptai
Draugai

Patiekalo kaina - Iki 25 Lt

Bulvės, įdarytos rūkyta žuvimi

Ingredientai: Bulvės - 1.5 kilogramo, Sviestas - 50 gramų, Džiūvėsėliai - 20 gramų, Rukyta žuvis - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 150 gramų, Sūris - 50 gramų, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai, juodieji

Kepti burokėliai

Ingredientai: Laukiniai ryžiai, virti - 1 stiklinė, Mocarela sūris - 200 gramų, Alyvuogių aiejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Cukrus - 0 žiupsnelių

Sviestinis pyragas su kriaušėmis

Ingredientai: Miltai - 420 gramų, Mielės, pakelis - 150 gramų, Cukrus - 80 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 80 gramų, Drsuka - 0 žiupsnelių, Kriaušės, didelės - 2 vienetai, Bruknės - 1 stiklinė, Cukrus - 60 gramų, Sviestas - 100 gramų, Migdolai, mal

Keptos kriaušės

Ingredientai: Kriaušės, didelės - 2 vienetai, Sutirštinto saldaus pieno - 4 gramai, Maskarponės sūris - 200 gramų, Grietinėlė plakta - 200 gramų, Cukrus - 0 žiupsnelių, Bruknių uogienė - 2 arbatiniai šaukšteliai, Citrinos sultys (iš pusės citrinos) - 0.5

Keptos orkaitėjė bandelės

Ingredientai: Pienas - 1 litras, Miltai - 0.5 kilogramo, Mielės, pakelis - 1 vienetas, Sviestas - 0 valgomųjų šaukštų

Čeburėkai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Valgomoji soda - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė, 35 % riebumo - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Varškė - 1 kilogramas, Miltai (kad neliptų tešla) - 0 stiklinių, Kiaulienos faršas - 0.6 kil

Ryžių apkepas su obuoliais

Ingredientai: Ryžiai - 400 gramų, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 8 vienetai, Vanduo - 1 litras, Kiaušiniai - 3 vienetai

Kepta avino širdis

Ingredientai: Avino širdys - 500 gramų, Prieskoniai, kokius mėgstate - 0 žiupsnelių

Ryžių apkepas su obuoliais

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Pievagrybiai, konservuoti, inedlis - 1 vienetas, Sviestas - 150 gramų, Parmezano sūris, tarkuotas - 150 gramų, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Džiovinti pomidorai - 1 saujelė

Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Klasikinis čenakas Biskvitinis pyragas Burokėlių salotos Brendžio kokteilis su sultimis Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!