Paruošimo laikas - Apie 20 min.

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Avižiniai dribsniai - 100 gramų, Karamelizuotas kondensuotas pienas - 4 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 1 vienetas, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Česanakas - 2 skiltelės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kario milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Paprikos, mažos - 4 vienetai, Varškė - 150 gramų, Paštetas - 150 gramų, Česnakai - 2 skiltelės

Ingredientai: Perlinės kruopos - 200 gramų, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Cukinijos - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Jautiena, malta - 300 gramų, Bandelės - 2 vienetai, Padažas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sūris - 2 riekės, Pomidorai - 1 vienetas, Raudonasis svogūnas - 0.5 vieneto, Salota - 2 lapai, Agurkai (marinuoti) - 1 vienetas

Ingredientai: Kiauliena, faršas - 500 gramų, Daržovės, šaldytos - 300 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 2 skiltelės, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Naminis vištienos sultinys su prieskoniais - 2 litrai, Voveraitės - 1 sauja, Bazilikai - 1 saujelė, Petražolės - 1 saujelė, Krapai - 1 saujelė

Ingredientai: Obuoliai - 4 vienetai, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Razinos - 1 sauja, Cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Pomidorai - 6 vienetai, Marinuotos krevetės - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris Mozarella - 150 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Salotos - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą