Paruošimo laikas - Apie 20 min.

Ingredientai: Šokoladas - 4 valgomieji šaukštai, Migdolų aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 60 gramų, Kriaušės - 2 vienetai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Obuoliai - 2 vienetai, Kriaušės - 2 vienetai, Svogūnai - 2 galvos, Česnakai - 1 skiltelė, Paprika, raudona - 2 vienetai, Cukinija - 300 gramų, Pomidorai - 4 vienetai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo -

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Druska - 2 žiupsneliai, Agurkai - 1 vienetas, Vištienos filė, virta - 100 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Sutirštintas pienas - 350 gramų, Vynuogės - 1 kilogramas, Cukrus - 100 gramų, Šokoladas, juodasis - 250 gramų, Grietinėlė - 100 gramų

Ingredientai: Varškė - 300 gramų, Bananai - 1 vienetas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Avižiniai dribsniai - 5 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lavašas - 2 vienetai, Pievagrybiai - 4 vienetai, Bulvės, virtos - 2 vienetai, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Batonas - 1 vienetas, Parmezano sūris - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Česnakai - 3 skiltelės, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Bulvės, virtos - 5 vienetai, Kiaušiniai, virti - 2 vienetai, Marinuoti agurkai - 2 vienetai, Morkos, virtos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Juodieji pipirai - 1 vienetas, Majonezas su krapais - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsnel

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 200 gramų, Kokoso pienas - 200 mililitrų, Sviestas - 150 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 vienetas, Čili - 1 vienetas, Lauro lapai - 2 vienetai, Kario prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 2 gabalai, Saulėgrąžų aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Baltas vynas - 1 stiklinė, Sviestas - 100 gramų, Citrinų sultys - 1 vienetas, Džiovintos petražolės - 1 žiu
Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą