Paruošimo laikas - Daugiau nei 1 val.

Ingredientai: Bulvės - 20 vienetų, Virtos bulvės - 6 vienetai, Malta jautiena - 0.5 kilogramo, Malta veršiena - 0.5 kilogramo, Malta kiauliena - 0.5 kilogramo, Rūkyti lašinukai - 200 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Miltai - 1 stiklinė, Cukrus - 1 stiklinė, Varškė - 300 gramų, Grietinė - 0.5 stiklinės, Cukrus - 0.5 stiklinės, Vyšnių želė - 1 pakelis, Citrinos sultys - 0.5 vieneto

Ingredientai: Bulvės - 6 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Mėsa - 300 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Česnakai - 12 skiltelių, Pomidorų padažas - 12 valgomųjų šaukštų, Lauro lapai - 6 vienetai, pipirai - 12 vienetų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus -

Ingredientai: Vanduo - 160 mililitrų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 250 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Mielės - 20 gramų, Konservuoti ananasai - 160 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Kumpis - 100

Ingredientai: Lazanija - 500 gramų, Parmezano sūris - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Česnakai - 1 skiltelė, Faršas - 300 gramų, Džiovinti grybai - 15 gramų, Baltas vynas - 0.5 stiklinės, Vanduo - 0.5 stiklinės, Pomidorų pasta - 3 v

Ingredientai: Miltai - 400 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Mielės - 30 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Dešra - 50 gramų, Grybai - 100 gramų, Porai - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vieneta

Ingredientai: Šviežios lašišos filė - 900 gramų, Jūros druska - 200 gramų, Smulkus cukrus - 150 gramų, Krapai - 50 gramų, Balti pipirai - 25 vienetai, Kalendros sėklos - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Ruginiai miltai - 5 kilogramai, Vanduo - 2.5 litro, Druska - 60 gramų, Kmynai - 1 sauja, Vanduo - 3 stiklinės, Ruginiai miltai - 3 stiklinės, Rūgpienis - 0.5 stiklinės

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Mielės - 15 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 125 mililitrai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Cukrus - 0.5 stiklinės, Lazdyno riešutai - 0.5 stiklinės, Kiaušinai, baltymas - 1 vienetas

Ingredientai: Morkos - 500 gramų, Džiūvėsėliai - 100 gramų, Kiaušiniai - 6 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 0.5 stiklinės, Razinos - 0.5 stiklinės, Citrinos žievelė - 0.5 valgomojo šaukšto, Druska - 0 žiupsnelių
Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą