Blynai, sklindžiai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Mėlynės - 250 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Miltai - 1.5 stiklinės, Pienas - 3 stiklinės

Ingredientai: Obuoliai - 250 gramų, Pienas - 250 mililitrų, Miltai - 100 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 115 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 300 mililitrų, Sviestas - 25 gramai, Apelsinai - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Rudasis cukrus - 115 gramų, Konjakas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Vanduo - 600 mililitrų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Rauginti kopūstai - 250 gramų, Šoninė, rūkyta - 150 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 1 stiklinė, Pienas - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 3 vienetai, Medus - 1.5 valgomojo šaukšto, Sviestas - 30 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies filė - 300 gramų, Bulvės - 0.5 kilogramo, Kiaušiniai - 1 vienetas, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Svogūnai - 1 galva, Grybai - 150 gramų, Aliejus - 20 mililitrų

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 galva, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai, kvietiniai - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 8 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Grietinėlė - 200 mililitrų, Ikrai - 200 gramų, Kiaušiniai

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Faršas - 450 gramų, Prieskoniai, kiaulienai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 2 žiupsneliai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Bulvės, išvirtos - 0.5 kilogramo, Kiaušiniai - 3 vienetai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Krapai, smulkinti - 1 pundelis, Svogūnų laiškai - 0.5 pundelio, Petražolės - 0.5 pundelio, Miltai - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Tešla 350 g miltų 50 g sviesto 1 kiaušinis 15 g mielių 80 g pieno šaukštelis druska 2 šaukštai cukraus Įdaras 800 g raugintų kopūstų 1 svogūnas 100 g šoninės šaukštas aliejaus
Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.
Rodyti kitą patarimą