Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertai, saldumynai

Sveikatos bombos

Ingredientai: Džiovinti vaisiai ir uogos - 300 gramų, Riešutų mišinys - 200 gramų, Citinų sultys - 3 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras, šaknis - 1 centimetras

Rageliai su kremu

Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 3 lapai, Mascarpone sūris - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Plakamoji grietinėlė - 50 mililitrų, Cukraus pudra - 2 arbatiniai šaukšteliai, Romo esencija - 2 lašai

Šokolado putėsiai

Ingredientai: Šokoladas - 400 gramų, Karštas vanduo - 100 mililitrų

Trispalvė želė

Ingredientai: Kivių želė - 1 pakelis, Braškių želė - 1 pakelis, Citrinų žele - 1 pakelis

Kepti obuoliai su riešutais ir razinomis

Ingredientai: Obuoliai - 4 vienetai, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Razinos - 1 sauja, Cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio

Braškiniai ledai su citrina

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų, Braškės - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Citrina - 0.5 vieneto

Uogų keksiukai

Ingredientai: Uogos - 2 stiklinės, Kukurūzų miltai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Kvietiniai miltai - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Migdolai - 30 gramų

Želė desertas

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 gramų, Želė - 3 pakeliai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Desertas „Kriaušė“

Ingredientai: Šokoladas - 4 valgomieji šaukštai, Migdolų aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 60 gramų, Kriaušės - 2 vienetai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Vynuogių saldainiai

Ingredientai: Sutirštintas pienas - 350 gramų, Vynuogės - 1 kilogramas, Cukrus - 100 gramų, Šokoladas, juodasis - 250 gramų, Grietinėlė - 100 gramų

Maskarponės kremas su vyšniomis

Ingredientai: Maskarponės sūris - 250 gramų, Grietinė - 250 mililitrų, Cukraus pudra - 4 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Vyšnių uogienė - 200 mililitrų, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Šokoladas - 0.5 vieneto

Avietiniai drebučiai

Ingredientai: Avietės - 500 gramų, Cukraus pudra - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų

Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu Salotos "Jaunystės eliksyras" Šviežių kopūstų sriuba Biskvitinis pyragas Klasikinis čenakas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!