Desertai, saldumynai

Ingredientai: Fermentinis sūris - 160 gramų, Kiaušiniai - 4 gramai, Miltai - 60 gramų, Sviestas - 40 gramų, Pienas - 350 mililitrų, Muskatas, smulkintas - 0 saujelių

Ingredientai: Morkos - 500 gramų, Džiūvėsėliai - 100 gramų, Kiaušiniai - 6 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 0.5 stiklinės, Razinos - 0.5 stiklinės, Citrinos žievelė - 0.5 valgomojo šaukšto, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Miltai - 400 gramų, Cukrus - 250 gramų, Sviestas - 250 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Kriaušės - 3 vienetai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Citrinos žievelė, tarkuota - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 360 gramų, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 0.25 arbatinio šaukštelio, Kumpis, rukytas, pjaustytas - 175 gramai, Feta sūris - 150 gramų, Porai, pjaustyti - 35 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas -
Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.
Rodyti kitą patarimą