Ledai

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų, Braškės - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Citrina - 0.5 vieneto

Ingredientai: Grietinėlė (30-35% riebumo) - 250 gramų, Mėlynės - 3 saujos, Riešutai - 1 saujelė, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Grietinėlė - 50 mililitrų, Cukrus - 0.5 stiklinės, Vanilės esencija - 2 lašai, Ledukai - 20 vienetų, Rupi druska - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Braškės (šaldytos ar šviežios) - 100 gramų, Želatina - 5 gramai, Uogienė (braškių) - 20 gramų, Jogurtas, natūralus - 50 gramų, Ledai - 50 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai (tryniai) - 4 vienetai, Grietinėlė (sausa) - 2 pakeliai, Kondensuotas pienas, saldintas - 4 valgomieji šaukštai, Šokoladas, tirpintas - 80 gramų, Cukrus - 6 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Grietinėlė, (30-35% riebumo) - 50 mililitrų, Uogos, šaldytos (gervuogės, avietės, mėlynės) - 250 gramų, Cukraus pudra - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai, tryniai - 4 vienetai, Grietinėlė, riebi - 2 stiklinės, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Ananasai, dideli - 400 gramų, kokosų pienas - 100 mililitrų, Melasos arba palmių cukrus - 100 gramų, Rudas cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Čili pipiras - 0.5 vieneto

Ingredientai: Cukrus - 200 gramų, Kiaušiniai - 5 vienetai, Miltai - 2 stiklinės, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Margarinas, tirpintas - 150 gramų, Ledai, minkšti - 200 gramų
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą