Greita paieška
Receptai
Draugai

Ledai

Braškiniai ledai su citrina

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų, Braškės - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Citrina - 0.5 vieneto

Mėlynių šerbetas

Ingredientai: Grietinėlė (30-35% riebumo) - 250 gramų, Mėlynės - 3 saujos, Riešutai - 1 saujelė, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ledai per 5 minutes

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Grietinėlė - 50 mililitrų, Cukrus - 0.5 stiklinės, Vanilės esencija - 2 lašai, Ledukai - 20 vienetų, Rupi druska - 3 valgomieji šaukštai

Grietinėlės ledai

Ingredientai: Plakamoji grietinėlė - 400 mililitrų, Saldintas kondensuotas pienas - 1 skardinė

Valentino ledai

Ingredientai: Braškės (šaldytos ar šviežios) - 100 gramų, Želatina - 5 gramai, Uogienė (braškių) - 20 gramų, Jogurtas, natūralus - 50 gramų, Ledai - 50 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Dviejų rūšių ledai Kalėdoms

Ingredientai: Kiaušiniai (tryniai) - 4 vienetai, Grietinėlė (sausa) - 2 pakeliai, Kondensuotas pienas, saldintas - 4 valgomieji šaukštai, Šokoladas, tirpintas - 80 gramų, Cukrus - 6 valgomieji šaukštai

Šviežūs uogų ledai

Ingredientai: Grietinėlė, (30-35% riebumo) - 50 mililitrų, Uogos, šaldytos (gervuogės, avietės, mėlynės) - 250 gramų, Cukraus pudra - 5 valgomieji šaukštai

Skanieji grietinėlės ledai

Ingredientai: Kiaušiniai, tryniai - 4 vienetai, Grietinėlė, riebi - 2 stiklinės, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai

Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais

Ingredientai: Ananasai, dideli - 400 gramų, kokosų pienas - 100 mililitrų, Melasos arba palmių cukrus - 100 gramų, Rudas cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Čili pipiras - 0.5 vieneto

Ledai vafliuose

Ingredientai: Cukrus - 200 gramų, Kiaušiniai - 5 vienetai, Miltai - 2 stiklinės, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Margarinas, tirpintas - 150 gramų, Ledai, minkšti - 200 gramų

Ledų tortas "Vaikiška svajonė"

Ingredientai: Šokoladukai - 10 vienetų, Saldainiai - 2 pakeliai

Dietiniai ledai

Ingredientai: Jogurtas - 250 gramų, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Bananai - 2 vienetai, Riešutai, smulkinti - 1 saujelė

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos "Jaunystės eliksyras" Bulvės su grybais kaimiškai Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams Žemaičių blynai su faršu Klasikinis čenakas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!