Karšti patiekalai

Ingredientai: Ešeriukai, švieži - 2 kilogramai, Citrinos - 1 vienetas, Aliejus - 70 gramų, Žuvies prieskoniai - 1 pakelis

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Miltai - 125 gramai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Šviesus alus - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Spagečiai - 200 gramų, Sūdyta lašiša - 150 gramų, Pomidorai - 1 vienetas, Sviestas - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lašišos filė - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Tagliatelle makaronai - 400 gramų, Sūdyta lašiša - 200 gramų, saulėje džiovinti pomidorai - 8 vienetai, Krapai - 1 žiupsnelis, Grietinėlė - 200 mililitrų, Sviestas - 50 gramų, Kaparėliai - 1 sauja, Česnakas - 1 skiltelė

Ingredientai: Vištienos faršas - 250 gramų, Paprika saldžioji - 4 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Sūris (fermentinis arba kietasis) - 50 gramų, Grikiai, virti - 2 valgomieji šaukštai, Ciberžolė - 0.5 arbatinio šaukštelio, Krapai, smulkinti - 1 žiupsnelis,

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 2 gabalai, Sojos padažas - 0.5 stiklinės, Citrinų sultys - 1 vienetas, Medus - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Žolelės - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 2 gabalai, Saulėgrąžų aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Baltas vynas - 1 stiklinė, Sviestas - 100 gramų, Citrinų sultys - 1 vienetas, Džiovintos petražolės - 1 žiu

Ingredientai: Kiaulienos išpjova - 1 vienetas, Druska - 200 gramų, Kiaušinių baltymai - 1 vienetas, Juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Česnakas - 1 skiltelė

Ingredientai: ZIGMO Atlantinių lašišų filė - 600 gramų, Bulvės - 400 gramų, Sojos padažas - 150 gramų, Žaliųjų citrinų sultys - 1 vienetas, Cukranendrių cukrus - 30 gramų, Kalendra - 10 gramų

Ingredientai: ZIGMO Atlantinių lašišų filė - 600 gramų, Morkos - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Česnakai - 5 skiltelės, Dižono garstyčios - 3 valgomieji šaukštai, Lengvas majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Rozmarinų šakelės - 1 vienetas
Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą